Hvornår:
25 november , 2019 kl. 18:30 – 19:50
2019-11-25T18:30:00+01:00
2019-11-25T19:50:00+01:00
Hvor:
Frankrigsgade Svømmehal
Frankrigsgade 35
2300 København S
Kontakt:
Frankrigsgade Svømmehal
82205150
Saunagus Frankrigsgade Svømmehal @ Frankrigsgade Svømmehal

Tilmelding til saunagus

Vi tester et nyt bookingsystem i alle vores svømmehaller (Københavns Kommune) . I testperioden kan du komme gratis i saunagus ved at gøre følgende:

  1. Opret dig først som bruger i vores webshop (med e-mail)
  2. Herefter kan du booke en tid til saunagus

Du skal bruge samme brugerid og kodeord begge steder. Når du møder op til saunagus i svømmehallen, trækker du en entrebillet og blive krydset af på bookinglisten hos en medarbejder.

På sigt vil alle vores svømmehaller overgå til det nye bookingsystem.

Praktisk info

Hvad er Saunagus?

Saunagus, ofte omtalt som “gus”, er en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Den udføres af en dertil uddannet gus-mester som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndkæde. Ofte knyttes en historie eller fortælling til saunagusen. Gus-mestre har deres egen stil. Derfor kan det være meget forskellige oplevelser, man får alt efter hvilken gus-mester, som leder ens gus.

Saunagus varer ca. 60 minutter. De kører typisk i 3 sæt af stigende intensitet afbrudt af korte pauser, hvor man har mulighed for at køle sig af og indtage væske.

Det er begrænset hvor meget forskning, der er lavet om effekterne ved saunagus, men æteriske olier siges at have hver deres effekt – fra afslappende, rensende og opkvikkende. Nogle mener tillige, at gus stimulerer udskillelsen af affaldsstoffer gennem såvel huden som lever og nyrer, og at gus generelt styrker immunforsvarssystemet. De fleste som har prøvet gus rapporterer om efterfølgende afslapning og velvære.

De olier vi benytter til vores saunagus er alle 100% naturlige olier.

En reaktion

  1. Hej er der ikke mere saunagus i Frankrigsgade svømmehallen det jeg kan se er fra 2019 mvh Heidi Ibsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *