Hvornår:
24 februar , 2020 kl. 19:00 – 20:30
2020-02-24T19:00:00+01:00
2020-02-24T20:30:00+01:00
Hvor:
Sjællandsgade Bad
Sjællandsgade 12A
2200 København N
Pris:
Kr. 100,-
Kontakt:
Foreningen Sjællandsgade Bad
35390606 (indenfor åbningstid)
Saunagus DM 2020 generalprøve @ Sjællandsgade Bad

Sjællandsgade Bad stiller op med 5 saunagusmestre til DM i saunagus. De vil dyste i disciplinen “Klassisk saunagus”, “Team gus” og “Show gus” til DM i Saunagus 2020 i Svømmeland Nørresundby. Kom og oplev deres DM saunagus.

Saunagus

Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. På Sjællandsgade Bad varer en saunagus ca. en time og består af 3 sessioner af 8-12 minutters varighed og indlagte pauser imellem sessionerne.  Saunagusmestrene guider jer igennem hver session og med sit håndklæde, en spand med vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give jer en god oplevelse. Alle saunagusmestrene på Sjællandsgade Bad arbejder frivilligt.

I højsæsonen, fra oktober til og med marts, er der oftest udsolgt cirka en uge før, så køb dine billetter i god tid. Vi har ingen venteliste, men det er muligt at møde op før tid for at se om der er ledige pladser. Hvis du har en billet, så kom i god tid – senest 10 minutter før. Hvis du ikke er kommet 10 minutter før saunagusens start, forbeholder vi os retten til at give din plads til en anden.

Praktiske oplysninger

Du skal medbringe eget håndklæde, samt et håndklæde til at sidde på inde i sauna. Det er også muligt at leje håndklæder. Du kan desuden medbringe badesandaler eller badekåbe. Vi stiller vand og kopper frem, men du kan medbringe din egen vandflaske af bambus eller metal, som du kan have med ind i saunaen.

Badetøj er valgfrit på Sjællandsgade Bad. Det vil sige, at du bærer det du finder allermest naturligt for dig. Uanset om det er dit badetøj eller din nøgenhed.

For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen. Sørg for at komme i god tid – så du er afslappet ved saunagusens begyndelse. Hvis det er første gang, at du skal nyde vores saunagus – eller du ikke er vant til varme – anbefaler vi at du sidder på de nederste bænke til at starte med. Jo, højere du sidder, jo varmere er der. Sørg for at hjælpe og give plads til de andre i saunagusen og vær stille under saunagusen.

Hvad er sauna gus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss, der betyder damp, og foregår ved at vand og dernæst de æteriske olier bliver hældt på de varme saunasten og dermed bliver til en varm damp i rummet. Saunagusmesteren bruger sit håndklæde til at fordele varmen og olierne i saunaen, så deltagerne mærker og dufter olieblandingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0