Hvornår:
7 marts , 2020 kl. 10:30 – 17:30
2020-03-07T10:30:00+01:00
2020-03-07T17:30:00+01:00
Hvor:
Kastrup Svømmehal
Røllikevej 4
2770 Kastrup
Pris:
Kr. 75,-
Kontakt:
Gusmester.dk
60602500
Saunagus for herre - Kastrup Svømmehal @ Kastrup Svømmehal

Kom til fantstisk saunagus i Kastrup Svømmehal

Gusmester.dk laver sauangus i Kastrup Svømmehal, alt overskud går ubeskåret til KVIK.

Hvem kan deltage: Alle der har lyst og vil støtte KVIK.

Hvor: Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup.

Hvornår: Lørdag d. 7 marts 2020, du kan vælge mellem kl. 10:30, 12:30, 14:30 eller 16:30

Gusmester: Nogle af Sjællands bedste gusmestre, bl.a. Thomas Frank som vandt sølv til saunagus DM 2019 i klassisk gus.

Husk et stort håndklæde til at sidde på i saunaen og en drikkedunk.

Saunagus

Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. Saunagus til KVIK sponsor svøm varer en saunagus ca. en time og består af 3 sessioner af 8-12 minutters varighed og indlagte pauser imellem sessionerne.  Saunagusmestrene guider jer igennem hver session og med sit håndklæde, en spand med vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give jer en god oplevelse.

Praktiske oplysninger

Du skal medbringe et håndklæde, samt et stort håndklæde til at sidde på inde i sauna. Du kan desuden medbringe badesandaler eller badekåbe. Du kan medbringe din egen vandflaske af bambus eller metal, som du kan have med ind i saunaen.

For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen. Sørg for at komme i god tid – så du er afslappet ved saunagusens begyndelse. Hvis det er første gang, at du skal nyde vores saunagus – eller du ikke er vant til varme – anbefaler vi at du sidder på de nederste bænke til at starte med. Jo, højere du sidder, jo varmere er der. Sørg for at hjælpe og give plads til de andre i saunagusen og vær stille under saunagusen.

Hvad er saunagus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss, der betyder damp, og foregår ved at vand og dernæst de æteriske olier bliver hældt på de varme saunasten og dermed bliver til en varm damp i rummet. Saunagusmesteren bruger sit håndklæde til at fordele varmen og olierne i saunaen, så deltagerne mærker og dufter olieblandingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0