Hvornår:
20 marts , 2022 kl. 13:00 – 14:30
2022-03-20T13:00:00+01:00
2022-03-20T14:30:00+01:00
Hvor:
Bag ved toiletterne ved Kanalu og tæt på Arken
Skovvej 52
2635 Ishøj.
Pris:
kr. 200,-
Kontakt:
CENTER FOR BEVIDSTHED
4940 5902
Saunagus mobile sauna - Ishøj @ Bag ved toiletterne ved Kanalu og tæt på Arken

Saunagus i vores mobile sauna

Boost dit immunforsvar, giv slip på tankerne og mærk hele kroppen.

I Center for bevidsthed tilbyder vi nu saunagus, i vores mobile sauna. Vi bruger naturen meget til mindfulness, og den mobile sauna gør det muligt at lave endnu mere i naturen. Vi guider dig gennem de æteriske oliers univers og forfører dig med duftenes magi. Du vil blive guidet kort, så du kan være til stede i saunaen på en sanselig måde, der gør det muligt, at være til stede i nuet.

Aromaterapi saunagus med 100% ægte rene (økologiske) æteriske olier. Olierne optages igennem huden og luftvejene og kan afhjælpe stress, hovedpine, led- muskelsmerter, mavebesvær, åndedrætsproblemer, hudproblemer, søvnløshed, depression mm.
De æteriske olier og gusen påvirker hele vores krop, såvel under gusen som op til flere dage efter du har været hos os.
Olierne er bakteriehæmmende/dræbende og sammen med varmen er de med til, at hjælpe kroppen, så vi skiller os af med belastende affaldsstoffer.

Det kan du forvente:

Hver session har en samlet varighed på 1,5 time. I hvert saunagus, udfører vi 3-sessioner af 10/15 minutters varighed. Hver session består af en synergi af særligt udvalgte æteriske olier. Synergi vil sige, at de udvalgte olier forstærker hinandens virkning og giver den mest effektfulde aromaterapi-saunagus.

Vi inviterer til stilhed ledsaget af kort guidet meditation til fordybelse. Imellem de forskellige sessioner kan du dyppe dig i det kolde vand, for på den måde at mærke forskellen på varmen og kulden. Her kan du observere forskellen, og hvad det gør ved dig. Du få ”værktøjer” så du for mulighed for træne dit åndedræt, så din krop og dit sind vil finde vej tilbage til hele dig. Vi kan også guide jer til at blive i kulden længere end du måske er vant til og opleve kuldens gunstige effekter på dit blodomløb, og dine hormoner. Både kulde og varme udskiller endorfiner, så du vil forhåbentlig gå let og glad herfra.

Vi tilbyder:

Varm sauna, gus, korte guidede sessioner med æteriske olier, værktøjer til din krop og dit sind.

Praktisk info:

Adresse: Skovvej 52, 2635 Ishøj.

Kør ned på parkeringspladsen ved Arken og gå ned til toiletterne bag ved Kanalu.

Når du møder op, vil du få en kasse til dine ting og dit skiftetøj. Dine værdisager kan du lægge i en kasse som bliver låst inde i bilen.

Det du selv skal medbringe:

  • 2 stk. håndklæder, et at sidde på i saunaen og et til at tørre dig med
  • Badetøj og badesko/klipklappere
  • Drikkeflaske
  • Hue

Inden du tager hjem:

Vi serverer snack, frugt og vand, for at få væskebalancen på plads og frugt/snack til blodsukkeret og salt balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0