Saunagus og sauna events kalender

Klik på “Kategorier” for at vælge en bestemt landsdel.

Klik på “Tags” for at vælge en bestemt by.

Har du lyst til at blive saunagusmester eller blive endnu bedre? Så skal du på gusmester kursus. Læs mere her…

Tilmeld dine saunagus via kontakt formularen her….

Se alle vores hamam, håndklæder og poncho

Gusmester.dk har et stort udvalg af beklædning til sauna og saunagus brug.

jan
19
søn
Bjerringbro – Saunagus – Søndag Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter
jan 19 kl. 10:00 – 16:00
Bjerringbro - Saunagus - Søndag @ Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter

Søndag/ Helligdag: kl. 11.00, 11.30, 12.00, 13.00, 13.30, 14.00 og 15.00

Der er tale om en af Danmarks første Nordiske wellness, som har stor sauna med gasovn med hele 375 kg sten, koldt  vands-bassin, spabad, fodbad og Kneipp-gang, forskellige brusere og koldt vands-chok. I saunaen laves der ”sauna-gus” på faste tidspunkter til forskelligt musik (stille musik, klassisk musik, rock, pop osv.)

Saunagus er en aromaterapeutisk oplevelse som fornyer energien, samt styrker din immunforsvar.
Gus mesteren hæler vand over de gloende sten, samt æteriske olier og fordeler duft og damp i saunaen med at viftehåndklæde. Gus mesteren svinger håndklædet til hede rytmer. Vi laver saunagus til alle forskellige musik retninger (rock, pop, film, klassik, oldies, relax musik osv.) Der er saunagus til følgende tidspunkter:

Mandag: kl. 18.00, 18.30, 19.00, 19.30, 20.00 og 20.30

Tirsdag: kl.7.30, 10.00 og 11.00

Onsdag: kl. 16.30, 17.00, 17.30, 18.00,18.30, 19.00, 19.30, 20.00 og 20.30

Torsdag: Lukket

Fredag: Lukket

Lørdag: kl. 12.30, 13.00, 13.30 og 14.00

Søndag/ Helligdag: kl. 11.00, 11.30, 12.00, 13.00, 13.30, 14.00 og 15.00

Til arrangementer vil der også være forskellige gøre det selv behandlinger i form af saltpeeling, honning-peeling, yoghurt –peeling i dampbade.

Drikkevare kan købes ved livredderne i svømmehallen og der kan bestilles mad.

Der er mulighed for at leje badekåbe og håndklæde, så forkælelsen bliver komplet.

I vintermåneden kan det være at en del af bassiner eller bruser er lukket pga. frostvejr.

Saunagus i Tisvildeleje med gusmester Birger Saunagus med Birger
jan 19 kl. 10:00 – 12:00
Saunagus i Tisvildeleje med gusmester Birger @ Saunagus med Birger

Hos Birger, i “Det gamle rednings hus” på Tisvildeleje strand. Saunaen finder du liggende imellem badehusene, nede ved molen.

En typisk gus består af 10 min gus, 10 min pause og 10 min gus, til at slutte af med.

Priserne for dette er 50.- kr for en ½ time I saunaen, Klippekort med 10 klip, kan købes for 400,- kr. Der er 3 x gus, hver søndag, i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 12:00.

Derudover arrangeres der gus, ved specielle lejligheder, som f.eks. Fuldmåne, Solhverv ol.

Privat bookning af sauna, for 1 time 700,- kr, som indeholder, 3 x 10 min gus og hvor man kan være op til 16 til 20 personer

Der er ikke omklædningsrum, så det forgår i det fri, men mange har bade tøj på indenunder deres tøj. Det er heller ikke muligt at skylle sig under bruseren, men der er jo havet man kan hoppe i. Der er vand, hvor man kan refile sin flaske/drikkedunk, så det er en god ide, at have en flaske til vand med.

De varmeste hilsner, Gusmester Birger

Saunagus i Vestbadet Viborg Vestbadet
jan 19 kl. 10:00 – 12:00
Saunagus i Vestbadet Viborg @ Vestbadet

Vi har nu åbnet vores nye lækre sauna. Du kan læse mere om den her. 

Tider og priser for saunagus
Onsdag Kl. 17.00 – 19.00 Kr. 85,-
Lørdag Kl. 08.00 – 10.00 Kr. 85,-
Søndag Kl. 10.00 – 12.00 Kr. 85,-
Familiegus* Hver 4. søndag kl. 12.30-13.30 Kr. 75,-

*Familiegusen vil forgå hver 4. søndag med opstart søndag d. 17. november 2019.

Alle gus kan forudbestilles på https://place2book.com/da/list/EM8554

Det er muligt at købe gavekort til saunagus, hvis man ønsker at glæde en man holder af. Salget foregår i Viborg Svømmehal.

Lidt om Saunagus

Under en saunagus vil der blive hældt vand på saunaovnens sten. Vandet er tilføjet æteriske olier, som hver især har sin duft og sin indvirkning. Når væsken er hældt over stenene på ovnen, vil gusmesteren arbejde varmen og duften rundt i hele saunaen ved hjælp af et håndklæde, der svinges rundt i luften. På den måde breder der sig en dejlig duft og en dejlig varme, og så man er rigtig klar til at tage turen på hovedet i Store Klaus i pausen.

Aromaterapi-saunagus er med æteriske olier, der afhjælper stress, led- og muskelsmerter, mavebesvær, åndedrætsproblemer, hudproblemer, søvnløshed, depression og meget meget mere.

Når varmen og luftfugtigheden stiger, begynder man at svede og affaldsstoffer udskilles fra kroppen, samt ømme muskler bliver løsnet op. Immunforsvaret boostes, og på denne måde er det også medvirkende til at holde forkølelser og andre små virusser væk.

Eventen forløber over to timer indeholdende 4 saunagus og prisen er inkl. isvand, kaffe, the, chips og lækker friskpresset juice.

Det er efter først-til-mølle-princippet – vi har dog god plads.

Badekåbe og badetøfler kan lejes for 50,- kr. pr. sæt.

Vi vil gerne bestræbe os på at fremme bæredygtighed i tilknytning til vores arbejdsplads.

Derfor opfordrer vi vores gæster til at medbringe egen drikkedunk, da det giver god mening for at mindske vores forbrug af plastikkopper.

Ring og hør nærmere omkring dit eget private arrangement.

Saunagus i DGI Huset Herning DGI Huset Herning
jan 19 kl. 10:30 – 11:00
Saunagus i DGI Huset Herning @ DGI Huset Herning

Saunagus i DGI Huset Herning

Vores gusmester kører ca. 15 minutters gratis Saunagus 3 gange om dagen: Kl. 10.30, Kl. 18.30, Kl. 19.30

Det kræver ingen tilmelding – du møder blot op og nyder oplevelsen når du har betalt entrebillet.

Gratis saunagus på alle hverdage

15 minutters ren velvære

Mød op til vores populære Saunagus, hvor vores gusmester giver dig en fantastisk duftoplevelse, som kan lede tankerne tilbage til forskellige minder.

Vores daglige Saunagus er populære og de er ofte fyldt op, så mød op i god tid hvis du gerne vil have denne oplevelse.

De korte saunagus handler dog også om få en sanselig oplevelse, hvilket sker gennem aromaterapi, hvor olier bliver blandet med vand og kastet på de brandvarme saunasten. Herved afgives de duftende dampe, som gusmesteren spreder i saunaen ved at svinge et håndklæde. Dette giver samtidig et boost af varme hos deltagerne.

Det siges at 80 procent af alle dufte trigger positive fornemmelser eller minder i os. Derfor vil det være rart på en grå og trist vinterdag, at blive stimuleret med dufte som citrus og citrongræs, som kan lede vores tanker hen på sommerferie og solrige dage.

INIPI – Indiansk svedhytte kl. 11.30, 13.00, 14.30 INIPI
jan 19 kl. 11:30 – 14:30
INIPI - Indiansk svedhytte kl. 11.30, 13.00, 14.30 @ INIPI

VELVÆRE/SAUNAGUS I INDIANSK SVEDHYTTE

Wellværestedet på Amagerstrand i skønne omgivelser tæt på metro station 5øren. Fri parkering , med massage, cranio sakral terapi, sportsakupunktur, kosmetisk akupunktur og saunatemaer

Hver gus er af en times varighed, hvor du møder op som enkeltperson uden tidsbestilling. Du kan også vælge at samle en gruppe på minimum 10 personer og booke et af vores saunatemaer.

KOM SOM DU ER OG TAG HJEM SOM DIG SELV. 

Mandag Onsdag Torsdag og Søndag

Disse dage laves der sauna gus, hvor man bare dukker op og er med, tiderne kan I se på forsiden, tilmelding er ikke nødvendig. kom efter en hård og krævende arbejdsdag, oplev naturens eget wellness center og mærk hvordan krop og sind slapper fuldstændig af, ved hjælp af duftende aromaer samt vekselvirkningen af varme og kulde der påføres vores kroppe.

Saunagus Søndag (blandet køn) Sjællandsgade Bad
jan 19 kl. 11:45 – 13:00
Saunagus Søndag (blandet køn) @ Sjællandsgade Bad

Saunagusen er blandet køn og det er valgfrit om man vil være nøgen eller have badetøj på i Sjællandsgade Bad. Medbring 2 håndklæder, et til at sidde på og ét til at tørre dig med. Du kan desuden medbringe badesko eller badekåbe. Samt en vandflaske af bambus eller metal, du kan have med ind i saunaen. Det er ikke tilladt at tage plastikflasker med ind i saunaen. For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen. Sørg for at komme i god tid, så du er afslappet ved saunagusens begyndelse. Hvis det er første gang, at du skal nyde vores saunagus – eller du ikke er vant til varme – anbefaler vi, at du sidder på de nederste bænke til at starte med. Jo højere, du sidder – jo varmere er der. Sørg for at hjælpe og give plads til de andre i saunaen og vær stille under saunagusen. Alle Sjællandsgade Bads aktiviteter bliver udført af frivillige, så hjælp dem med at give alle en god oplevelse. Sørg for at være der til tiden. Kommer du senere end 11.50 forbeholder vi os ret til sælge din billet videre.

Saunagus

Saunagus er en unik oplevelse med mange forskellige aspekter. Det er en blanding af aromaterapi, detox, nydelse, udholdenhed, meditation, socialt samvær og et saunafællesskab.

I Sjællandsgade Bad varer en saunagus en time og består af 3 sessions af 8-15 minutters varighed. En gusmester har sit håndklæde, samt en spand med vand og en blanding af rene æteriske olier. Vandet og olierne hældes på de varme saunasten og bliver herved til varm damp i rummet. Med sit håndklæde fordeler gusmesteren varmen og duftene, så deltagerne mærker og dufter olieblandingen.  I mellem hver session går man ud af saunaen og køler af og drikker masser af vand.

Vi har gus hver onsdag, torsdag og søndag. Onsdagen er opdelt køn i de to saunaer. Torsdag og søndagen er blandet køn i fælles sauna. Der kan være ændringer i åbningstider omkring ferier og når sommeren nærmer sig.

I Sjællandsgade Bade, mener vi at man selv må bestemme om man vil have badetøj på eller ej. Det er meget forskelligt hvad folk befinder sig bedst i.

Medbring eget håndklæde og noget at sidde på i saunaen. Det er muligt at leje et håndklæde på badet – pris: 10,- Sæbe medbringer man selv.

Pris for saunagus er 80 kr.

Køb billet online her: KØB BILLET

Kom i god tid, senest 10 min. før. Hvis ikke man er kommet 10 i, kan vi give pladsen videre til en anden.

Der er 19 pladser til salg pr. sauna. Der kan være op til 3 gusmestre. I alt bestræber vi os på at være max 21 personer i saunaen.

Købte billetter returneres ikke. Hvis man er forhindret i at komme, er man velkommen til at forsøge at sælge sine billetter via vores facebookside.

I Sjællandsgade Bad er alle gusmestrene frivillige og medlemmer i Saunaklubben, som mødes en gang om måneden. Vi uddanner og inspirere hinanden, deler erfaringer og ideer. Saunaklubben er åben og alle er velkommen til at komme og blive oplært som gusmester og blive frivillig i Sjællandsgade Bad. For at blive gusmester på Sjællandsgade Bad skal man igennem nedenstående forløb:

  1. Man skal som ny frivillig og kommende guser have et kort indledende møde med frivillig koordinatoren. Her vil I få at vide hvad det vil sige at være frivillig i Sjællandsgade Bad – Hvad vi forventer af dig og hvad du kan forvente af os – få lavet en forventningsafstemning. På mødet får man desuden en gennemgang af huset og en gennemgang af arbejdsopgaverne og arbejdsgangene.
  2. Inden man kan komme på guskursus, skal man som minimum havde taget 2 almindelige badevagter.
  3. Når man har været på guskursus skal man som minimum have 3 ”føl”-vagter, hvor man er sammen med erfarne gusere, suger til sig og bliver trygge ved selv at have ansvaret og lige så vigtigt at man får faste rutiner og arbejdsgange ind under huden, således at der er en vis linje i huset. Efter de 3 “føl” vagter bliver I sluppet løs i saunaen.
Saunagus i DGI-byen Vandkulturhuset
jan 19 kl. 13:00 – 13:45
Saunagus i DGI-byen @ Vandkulturhuset
DGI-byens gusmestre fører dig gennem sessionerne, hvor duften af de nøje udvalgte æteriske olier spreder sig i saunaen når de rammer de glohede sten.
Efter en dejlig varm oplevelse i saunaen, er det nu tid til det kolde gys fra den isnende bruser.Saunaseancen fortsætter med flere omgange kulde og varme, og du vil herefter mærke den velgørende virkning fra vekslen mellem kulde og varme.Husk venligst at medbringe et håndklæde, til at sidde på. Dette for at beskytte træet i saunauen.For at deltage i saunagus, skal du købe en indgangsbillet til Vandkulturhuset.
Når du ankommer til DGI-byen, skal du henvende dig i Vandkulturhusets billetsalg og få udleveret din billet til saunagusen. Kom i god tid.Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Alle holddeltagere skal møde senest 10 minutter før holdet starter.

Annullering af en holdtilmelding skal ske ifølge retningslinierne beskrevet i medlemsbetingelserne.
Medlemsbetingelserne kan findes her.

DGI-byen forbeholder sig retten til at aflyse hold ved manglende tilmelding, sygdom og større events.

Trænger du til at blive forkælet? Så inviterer vi dig til saunagus – en sanselig oplevelse, der fremmer dit velvære.Vores gusmestre giver dig en totaloplevelse med duft, varme, ro og fordybelse.

Hvad er saunagus?
DGI-byens gusmestre fører dig gennem sessionerne, hvor duften af de nøje udvalgte æteriske olier spreder sig i saunaen når de rammer de glohede sten. Efter en dejlig varm oplevelse i saunaen, er det nu tid til det kolde gys fra den isnende bruser eller kold spand vand på vores udendørs terrasse.

Saunaseancen fortsætter med flere omgange kulde og varme, og du vil herefter mærke den velgørende virkning fra vekslen mellem kulde og varme.

Morgengus

Vi har morgengus hver torsdag kl. 07.00 og kl. 08.00, du vil også kunne deltage i morgengus på udvalgte tirsdage – tag et kig i vores bookingsystem hvornår disse er.
Vores morgengus er tilrettelagt med kortere sessioner, flere kolde skyl og udvalgte æteriske olier. Du vil opleve en morgengus der virker opfriskende og opkvikkende, så du bliver klar til dagens udfordringer.
Praktisk info 

Pris: 40 kr. pr. saunagus, ekskl. indgangsbillet til Vandkulturhuset. PBS medlemmer og folk med årskort deltager gratis. Alle skal tilmelde sig online eller i Billetsalget, hvor deltagerarmbånd afhentes.

Når saunaen ikke bliver brugt til arrangementer, kan den benyttes frit af Vandkulturhusets gæster. Den benyttes med badetøj og gæster skal medbringe eget håndklæde til at sidde på.

Du kan købe klippekort til saunagus i DGI-byen, man sparer 20%, hvilket svarer til to gange saunagus.
 
Saunagusen veksler mellem gus i saunaen og kolde skyl under bruseren samt vandpauser. Medbring et håndklæde til at sidde på (eller lej et for 25 kr.) og eventuelt en drikkedunk.
Book plads online
1. Klik her for at åbne bookingsystemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som ny bruger eller log ind med eksisterende brugeroplysninger.
Når du ankommer til DGI-byen, skal du henvende dig i Vandkulturhusets billetsalg og få udleveret din billet til saunagusen. Kom i god tid.

Privat saunagus

Hvad enten det er til polterabend, team dag eller vennerne blot skal forkæles, er det også muligt at booke en privat Saunagus session. Har du specifikke ønsker til tema eller lignende, gør vi vores bedste for at efterkomme dette.

Sådan forespørger du på en privat saunagus session:
1. Følg nedenstående link
2. Find den ønskede dato via kalenderen i venstre side
3. Klik på det tidsrum du ønsker at booke saunaen til en gang saunagus
4. Indtast de efterspurgte oplysninger og afsend forespørgsel
Saunagus i DGI-byen Vandkulturhuset
jan 19 kl. 14:00 – 14:45
Saunagus i DGI-byen @ Vandkulturhuset
DGI-byens gusmestre fører dig gennem sessionerne, hvor duften af de nøje udvalgte æteriske olier spreder sig i saunaen når de rammer de glohede sten.
Efter en dejlig varm oplevelse i saunaen, er det nu tid til det kolde gys fra den isnende bruser.Saunaseancen fortsætter med flere omgange kulde og varme, og du vil herefter mærke den velgørende virkning fra vekslen mellem kulde og varme.Husk venligst at medbringe et håndklæde, til at sidde på. Dette for at beskytte træet i saunauen.For at deltage i saunagus, skal du købe en indgangsbillet til Vandkulturhuset.
Når du ankommer til DGI-byen, skal du henvende dig i Vandkulturhusets billetsalg og få udleveret din billet til saunagusen. Kom i god tid.Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Der er mulighed for at leje et håndklæde i Vandkulturhusets billetsalg for 25 kr.
Medbring eventuelt drikkedunk.

Alle holddeltagere skal møde senest 10 minutter før holdet starter.

Annullering af en holdtilmelding skal ske ifølge retningslinierne beskrevet i medlemsbetingelserne.
Medlemsbetingelserne kan findes her.

DGI-byen forbeholder sig retten til at aflyse hold ved manglende tilmelding, sygdom og større events.

Trænger du til at blive forkælet? Så inviterer vi dig til saunagus – en sanselig oplevelse, der fremmer dit velvære.Vores gusmestre giver dig en totaloplevelse med duft, varme, ro og fordybelse.

Hvad er saunagus?
DGI-byens gusmestre fører dig gennem sessionerne, hvor duften af de nøje udvalgte æteriske olier spreder sig i saunaen når de rammer de glohede sten. Efter en dejlig varm oplevelse i saunaen, er det nu tid til det kolde gys fra den isnende bruser eller kold spand vand på vores udendørs terrasse.

Saunaseancen fortsætter med flere omgange kulde og varme, og du vil herefter mærke den velgørende virkning fra vekslen mellem kulde og varme.

Morgengus

Vi har morgengus hver torsdag kl. 07.00 og kl. 08.00, du vil også kunne deltage i morgengus på udvalgte tirsdage – tag et kig i vores bookingsystem hvornår disse er.
Vores morgengus er tilrettelagt med kortere sessioner, flere kolde skyl og udvalgte æteriske olier. Du vil opleve en morgengus der virker opfriskende og opkvikkende, så du bliver klar til dagens udfordringer.
Praktisk info 

Pris: 40 kr. pr. saunagus, ekskl. indgangsbillet til Vandkulturhuset. PBS medlemmer og folk med årskort deltager gratis. Alle skal tilmelde sig online eller i Billetsalget, hvor deltagerarmbånd afhentes.

Når saunaen ikke bliver brugt til arrangementer, kan den benyttes frit af Vandkulturhusets gæster. Den benyttes med badetøj og gæster skal medbringe eget håndklæde til at sidde på.

Du kan købe klippekort til saunagus i DGI-byen, man sparer 20%, hvilket svarer til to gange saunagus.
 
Saunagusen veksler mellem gus i saunaen og kolde skyl under bruseren samt vandpauser. Medbring et håndklæde til at sidde på (eller lej et for 25 kr.) og eventuelt en drikkedunk.
Book plads online
1. Klik her for at åbne bookingsystemet (NY BRUGER i menuen)
2. Opret dig som ny bruger eller log ind med eksisterende brugeroplysninger.
Når du ankommer til DGI-byen, skal du henvende dig i Vandkulturhusets billetsalg og få udleveret din billet til saunagusen. Kom i god tid.

Privat saunagus

Hvad enten det er til polterabend, team dag eller vennerne blot skal forkæles, er det også muligt at booke en privat Saunagus session. Har du specifikke ønsker til tema eller lignende, gør vi vores bedste for at efterkomme dette.

Sådan forespørger du på en privat saunagus session:
1. Følg nedenstående link
2. Find den ønskede dato via kalenderen i venstre side
3. Klik på det tidsrum du ønsker at booke saunaen til en gang saunagus
4. Indtast de efterspurgte oplysninger og afsend forespørgsel
Dame saunagus Herning Herning Svømmehal
jan 19 kl. 14:10 – 14:30
Saunagus-event i Hornsyld Hornsyld Idrætscenter
jan 19 kl. 15:00 – 18:00
Saunagus-event i Hornsyld @ Hornsyld Idrætscenter

Hornsyld: Hornsyld Idrætscenter inviterer til saunagus-event i centrets nye saunaafdeling. Det sker 19. januar fra kl. 15 til 18. Her vil der samtidig være udnævnelse af tre nye, lokale gusmestre.

De har netop gennemført SaunaXperience’s guskursus niveau et. Deltagerne i eventen vil skulle igennem fem gange saunagus. De nyudnævnte gusmestre vil stå for hver sin, mens den tidligere Danmarksmester Christian Damgaard fra SaunaXperience vil stå for de sidste to. Med i prisen er sandwich, frugt, en drikkedunk og adgang til centrets bassiner.