SAUNAGUS MED GUSMESTER.DK

Facetune_10-02-2022-09-04-29

Wellness saunagus

Gusmester.dk facilitere faste saunagus på Scandic CPH Strandpark.

Kom med til tre runder unik saunagus med mulighed for havdyp i Øresund, med passioneret og dygtige gusmestre. 

Pris: kr,- 295,- inkl. badekåbe og håndklæde. Medbring kun badetøj, drikkedunk og badesko.

Book via Scandic her….

Sommerpause, vi er snart klar med nye datoer.

Event saunagus

Firma saunagus​

Vi tilbyder firma saunagus til teamdag, teambuilding eller faste saunagus feks. en gang om ugen.

Vi kan tilpasse saunagus så det passer til jeres behov.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud.

Privat saunagus

Hvad enten det er til fødselsdag, polterabend eller vennerne blot skal forkæles, er det muligt at booke en privat saunagus session. 

Har du specifikke ønsker til tema eller lignende, gør vi vores bedste for at efterkomme dette.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud.

Afbestillingspolitik

 • 24-Timers Afbestillingsregel: For at modtage en fuld refundering skal afbestillingen ske skriftligt senest 24 timer før det planlagte saunagus arrangement. Send din afbestilling til info@gusmester.dk med dit navn, ordrenummer, og dato for arrangementet.

 • Ingen Refundering ved Sen Afbestilling: Afbestillinger, der modtages mindre end 24 timer før arrangementets starttid, er ikke berettigede til refundering på grund af forberedelsesomkostninger og -ressourcer.

 • Overdragelse af Billetter: Hvis du ikke kan deltage og overskrider afbestillingsfristen, er du velkommen til at overføre din billet til en anden person. Kontakt os for at opdatere deltageroplysningerne.

 • Afbestillinger fra Vores Side: Skulle vi af uforudsete årsager blive nødt til at aflyse et arrangement, vil alle tilmeldte deltagere blive tilbudt fuld refundering eller en alternativ arrangementsdato.

Det siger gæsterne om vores saunagus

 • Bedste gus der kan opleves
  Vi har brugt gusmester et par gange, og har bestemt ikke fortrudt. Bedre gus findes ikke tror jeg.. wow! 

 • Det var virkelig en lækker wellness oplevelse. Saunagus kombineret med dampbad, snebruser og fodbad, kan virkelig anbefales

 • Helt fantastisk saunagus. De var professionelle men nærværende på samme tidspunkt.

 • Gennemgående fantastisk oplevelse
 • Pragtfuld saunagus Vidunderlig aften i den dejlige spa med pragtfuld saunagus med de veloplagte gusmestre samt skønt havdyp.
 • En dejlig og behagelig oplevelse med god varme og mange dejlige dufte….samtidig en god fortælling om Tour de Frances historie fra 1903……der var mulighed for at bade ..både i havet og i poolen.
 • SKØNT saunagus på Scandic Cph
 • Tak for en fantastisk saunagus på Hotel Alsik Spa i Sønderborg. Jeg har været til en del sanuagus, men din slog dem alle. Din kombination af damp, is, lys og især musikken gjorde stort indtryk på mig. Midt i den første session hvor musikken blev mere “indianer”-agtig blev jeg ramt. Jeg blev faktisk rørt på den gode måde. Så TAK.

Gode råd inden du skal til saunagus

Gusmester Thomas Franks bedste råd

 1. Tag badetøj med (hvis det kræves af saunastedet), et stort håndklæde, som du kan sidde på, samt et håndklæde til at tørre dig med. Har du en saunahue, kan du også medbringe denne. Den beskytter hoved, hud og hår mod overophedning 0g sørger for, at kroppen kan tage lidt mere.
 2. Drik godt med vand inden sauna- gus. Kroppen skal nå at hydrere, så drik en masse vand i løbet af dagen.
 3. Få noget let at spise inden gusen, eksempelvis en banan. Ingen fasten eller store måltider. Ankommer du med en mave fyldt med bøf og et par glas vin, skal kroppen til at bruge for meget energi under gusen, og du kan få det halvdårligt.
 4. Ryk en plads ned i saunaen, hvis du får det for varmt. Der er mellem 70 og 90 grader varmt i en sauna, og temperaturen falder ca. 10 grader per bænk. Er du ny, så sæt dig på nederste bænk tæt på døren.
 5. Lyt til din krop, og gå ud, hvis du får det dårligt. Husk dog at sig det til gusmesteren. Det er nemlig, når du rejser dig eller når du kommer ud, at du kan besvime.
 6. Fokusér på din vejrtrækning under gusen. Dit hjerte slår hurtigt, men husk, at det er normalt. Kroppen arbejder og reagerer, da den tror, du får feber. Det er denne process, der er med til at gavne dit immunforsvar.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0