Tour de France saunagus på Scandic CPH Strandpark

Om Tour de France gus: Cykelbogsforfatter Kenneth Møller Kristensen fortæller historier med udgangspunkt i hans syv cykelbøger. Gusmester Marianne Søndergaard styrer håndklæderne og aromaerne, der får dig hensat til det franske. Stromae, Edith Piaff og Kraftwerk sørger for lydtapetet.

Konceptet er udviklet via en række gus- sessioner på Helgoland badeanstalt på Amager. Det kan selvfølgelig tilpasses jeres behov.

Tour de France er verdens største cykelløb og verdens største årligt tilbagevende sportsbegivenhed. Tre milliarder mennesker følger med på TV hvert år, og mere end 10 millioner er fans på sociale medier.

Tour de France skal i 2022 starte i København. Den nordligst startby nogensinde. Verdensstjernerne kommer og Danmarks hovedstad bliver klædt i gult. Der forventes i alt flere millioner tilskuere til de tre etaper, der skal køres i Danmark.

Personerne bag:
Kenneth Møller Kristensen
Har arbejdet i cykelsporten i 25 år i en lang række forskellige positioner. Har blandt andet været pressechef for flere VM, Post Danmark Rundt og Det københavnske 6- dagesløb. Har udgivet syv bøger om cykelsport.

Marianne Søndergaard
Uddannet Gusmester på Helgoland og med fem års erfaring i faget. Uddannet farmaceut og arbejder til dagligt som Senior Director hos Genmab A/S.

Du skal kun medbringe badetøj, Scandic CPH Strandparks Wellness sørger for at du har badekåbe, håndklæde og slippers.

Scandic CPH Strandpark Wellness, Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup – Link til google maps

Kommer du i bil kan du parkere udenfor eller under Scandic CPH Strandpark mod betaling.

Se og læs mere om Wellness Scandic CPH Strandpark her…

Hvad er saunagus?
Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. Gusmesteren guider dig igennem hver session og med sit håndklæde, vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give dig en unik oplevelse.

Gode råd:
For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen.