Home Events - Gusmester.dk København Sjælland København – Scandic CPH Strandpark

København – Scandic CPH Strandpark


Kom til saunagus på Scandic CPH Strand Park hver onsdag kl. 18-19.30 på Amager. Vi inviterer dig til at nyde en unik og afslappende wellness-oplevelse, hvor du kan stresse af og genoplive krop og sind.

Du få mulighed for at opleve tre runder af saunagus over 1,5 timer. Vores erfaring og dedikation til at skabe en autentisk saunagus-oplevelse er med til at gøre dette til en unik begivenhed. Vi har samlet nogle af Danmarks bedste gusmestre, der vil forkæle dig i hver gusrunde og skabe den perfekte atmosfære, afslapning og velvære.

Efter hver runde saunagus er muligheden for at nyde et forfriskende havdyp i Øresund. Efter hver gusrunde kan du tage en dukkert i det forfriskende havvand og opleve den opkvikkende effekt på din krop og sind. Det er en fantastisk måde at afkøle dig selv på og fornye din energi.

Prisen for denne saunagus på Scandic CPH Strandpark er kun 295 kr., og inkluderer en badekåbe, slippers og håndklæder. Alt, du behøver at medbringe, er dit badetøj og eventuelt en drikkedunk til at holde dig hydreret.

For at booke din plads til saunagus kan du besøge vores bookingside på dette link: https://bit.ly/3KmyXwq. Her kan du vælge den ønskede dato og bekræfte din reservation. Det er vigtigt at reservere i forvejen, da antallet af pladser er begrænset, da vi ønsker en behagelig oplevelse med god plads for alle deltagerne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores ugentlige saunagus på Scandic CPH Strand Park. Lad os sammen skabe en magisk aften med afslapning, fornyelse og velvære for både krop og sind.

Varme hilsner fra hele gusmester teamet og spa personalet på Scandic CPH Strandpark

The event is finished.

Date

28 jun 2023
Expired!

Time

18:00 - 19:30

Pris

kr. 295

Sted

Scandic CPH Strandpark
Wellness

Arrangør

Gusmester.dk
Gusmester.dk
Phone
+4560602500
Email
info@gusmester.dk
Website
https://www.gusmester.dk

Trustpilot

Søg…

Udvalgte vare

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0