Gusmester kursus og workshop

Har du lyst til at blive saunagusmester eller blive endnu bedre? Så skal du på gusmester kursus.

Efter gusmester kursus er du klar til at udføre et saunagus for gæster på en sikker og unik måde.
Den bedste måde at lære på, er at prøve det i praksis. Efter teori og praktiske øvelser, skal du lave et mini gus, med efterfølgende grundig feedback fra underviseren og de andre deltagere.

Vi arrangerer åben og intern undervisning eller workshops i gusmesterkunsten, enten i din forening, på spa- og wellnesshoteller, i svømmehaller eller på din arbejdsplads, både i Danmark og i udlandet. Hvis du har en sauna og drømmer om at blive gusmester og udføre saunagus på en sikker og unik måde, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information.


I de fleste kommuner kan en forening søge om uddannelses- og kursustilskud. Læs mere her https://www.borger.dk/kultur-og-fritid/Foreninger#

Vi underviser også i saunagus på gusmester kurser til ansatte i danske svømmebade (privat personer kan også deltage) via Foreningen Danske Svømmebade.

Bookes vis Danske Svømmebade her…. 

Tilmeld dig gusmester kursus mail listen og få direkte besked når vi opretter nye kurser. Tilmeld dig her…

Det siger kursister om vores gusmester kurser

Genialt godt gusmesterkursus på Alsik i Sønderborg.
Virkelig veltilrettelagt kursus fyldt med teori og praksis, tips og tricks og med sans for de vigtige detaljer. Krydret med Thomas’ totalt smittende entusiasme var det en helt igennem fantastisk dag – og hele holdet blev klædt på til at gå ud og “give den gas/gus” 🙂

Fantastisk kursus. Faciliteret af to ekstrem kompetente underviser. Har ingen finger at sætte på det, kun en kæmpe oplevelse fuld af teori og træning. Kan kun anbefales hvis du går med en gusmester i maven🔥❄️🧘


Har været på Gusmester kursus hos Thomas og Daniel og det var helt igennem fantastisk! Meget inspirerende, lærerigt og en dejlig dag, jeg gik derfra med fornyet energi og vildt meget lyst til at lave gus!


Engageret, passioneret, nærværende og imødekommende instruktør. Jeg deltog i gusmesterkurset i maj 2022. Sjældent har jeg deltaget i et så fantastisk kursus. Thomas Frank fra gusmester.dk er en yderst passioneret, imødekommende og engageret instruktør, der formår at spænde fra nybegynderen til den erfarne gusmester. Undervejs blev der givet individuel sparring og feedback i en positiv ånd og stemning, så man virkelig kunne rykke sig.
Jeg giver Thomas Frank mine bedste anbefalinger.

Virkelig inspirerende underviser. Han er entusiastisk, udogmatisk og deler gavmildt ud af sin store viden.
Jeg havde en fantastisk dag og lærte rigtig meget, tak!

Saunagus kursus🙂
Jeg var på et saunagus kursus hos Thomas. Det var en fantastisk og læring oplevelse, med de sødeste medkursister.
Thomas er et empatisk menneske som skaber et trygt rum, for at vi alle kan udfolde os. En dygtig formidler og saunagusmester.

Bedste undervisning- sammen med en sjov og skøn oplevelse
Thomas er en skøn fyr som underviser på en fantastisk god måde. Han er hele tiden i dialog, og god til at tilpasse det hele, så man får det mest optimale udbytte.
Thomas er tilmed en behagelig og lun fyr som man kun kan føle sig afslappet sammen med, og dermed også får det bedste udbytte.
Vi havde et privat arrangement på vores retreat og alle var begejstret for dagen. Vi var forskellige steder i vores erfaring med saunagus, men oplevede alligevel at vi på det niveau vi var, kunne få super fin læring og gode redskaber med os videre.

Sølv til DM – Guld i kursusafholdelse
Virkelig god kommunikation fra start til slut. Så det praktiske spiller bare. Og så er Thomas jo bare passioneret og inspirerende på den fedeste måde. Rammerne er flotte, og der er ikke noget der mangler når man er afsted på sådan et kursus. Der burde være en 6’e stjerne som gik kun til Thomas! Han får alle til at føle sig velkomne, set, udfordret og gå glade hjem – uanset hvem de er og hvor de kommer fra.

Wow hvor var det godt ! Anbefales !
Jeg har været på kursus i november 2021, og det var bare fantastisk! Jeg kald det “ det bedste dag i mit liv “ da jeg kom hjem om aften :-). Thomas er en vild god underviser, jeg har både lært teori og det praktiske omkring gus, lært at svinge med håndklæde og vifte, blande olier, og endda holdt egen Gus i eftermiddag – sammen med vildt inspirerende kursister. Thomas gav mange gode råd , personlig feedback og skabt super atmosfære, hvor vi alle kunne lære, og føle os tryg. Så vil jeg sige, at vi fik super forplejning på Scandic Amagerstrand, hvor spa faciliteter er i top , i samspil med engagerende medarbejder , og ja – lækker kantine. Kan kun anbefales Big time ! Jeg glæder mig og føler mig klar til at holde min første Gus! Så god kursus var det :-)- Hvis du drømmer om at blive gusmester er Gusmester.dk stedet at blive det. Jeg føler mig klædt på til selv at gå gang og ved at der altid er opbakning og sparrings muligheder også efter endt kursus. Tak for en dejlig og vidensrig dag 👌🏼👏🏼

Thomas Franks saunaguz kursus er helt fantastisk. Han formår at give alle basale forudsætninger for at komme godt igang med at svinge håndklædet og gennemføre en professionel Guz. Det var veltilrettelagt og meget inspirerende.. og så var der dejligt meget Guz.

Fantastisk gusmesterkursus med en engageret og meget professionel gusmester. Skarpt program med god balance mellem teori, didaktik og praksis. Optimale fysiske rammer på Scandic, Amager Strand.
Rigtig god kommunikation før, under og efter kurset.
Kan anbefale kurset til alle interesserede.

WOW – det vildeste gusmesterkursus 🔥
Den bedste gave jeg længe har givet mig selv – et gusmesterkursus. En hel dag med selvforkælelse og masser af læring. Thomas er sindsygt inspirerende, vanvittig dygtig og eminent til at skabe rammen om det perfekte gusmesterkursus. Dertil kommer en super lækker web shop og hurtig levering. Kan kun varmt anbefale Gusmester.dk 🔥

Fantastisk kursus!
Thomas gav en rigtig god introduktion til gusmesteren opgave og klædte os på til at udføre et gus. Kurset gav god intro til at fra olier, håndklædeteknik, gusmesterens opgaver, historiefortælling mm. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre.

Virkelig inspirerende underviser. Thomas er entusiastisk, udogmatisk og deler gavmildt ud af sin store viden.
Jeg havde en fantastisk dag og lærte rigtig meget, tak!

Thomas is Enthusiastic. High energy. Teaching Short, Sweet and to the point. He clearly likes to teach and spread the good things about sauna and saunagus.
 
Super kursus og god service
Super fantastisk kursus hos Thomas Frank fra Gusmester.dk. Det var en sand fornøjelse, at høre Thomas dele ud af sin store viden og kompetencer. Alt var en kæmpe oplevelse fra start til slut. Udover at deltage i kursus, har jeg handlet i webshoppen på Gusmester.dk. Her fik jeg også en god service, hurtig levering og lækre varer.
 
Jullie – Nivå Pingvinerne
☀️
❣️ Det var en fantastisk dag, I rigtig godt selskab, og med en super engageret og kompetent gus mester 💪🏻 Et stort tak til Thomas Frank.

Ser frem til et herligt efterår med masser af gus☀️

“Thomas er en super dygtig gusmester. Kurset er velstruktureret med en fin balance mellem teori og praktiske øvelser. Man lærer basisviden, som man straks får lov til at prøve af. Jeg var meget glad for dagen, for alle de gus vi lavede, og for det jeg har lært. Tak Thomas og til alle kursister!

Jule og fødselsdagsgave
Fik denne dejlige gave til jul af min datter og skønne hustru, som også var en fødselsdags gave. Sjældent oplever man så engagerede instruktører og undervisere, de udviser en passion og arrangement lang ud over det sædvanlige, med deres dejlige humør og faglige viden omkring saunabrug. 5 stjerner fra mig

Et Gusmester kursus med relevant indhold og en passioneret underviser. Web butik med ærlig vejledning.
Varme🔥anbefalinger Vestbadet Viborg

6 stjerner til Gusmester.dk
Thomas har en virkelig behagelig undervisningsform, jeg er virkelig glad for jeg to på kursus hos Gusmester.dk.
Det er rigtig dejlige omgivelser, og jeg føler mig meget bedre rustet til at starte min rejse som gusmester.

Jeg har været på gusmesterkursus.
Thomas og Daniel er fantastiske, indlevende og super undervisere. Kursus fra 9 – 15.30 blev hurtigt til 16.30 og man kunne sagtens have slugt en time mere af deres viden.
Der er vidst ikke de saunatekniske spørgsmål de 2 ikke kan svare på 😃 og så var der lige en mestergus til sidst.
Det kursus tog jeg gerne igen… 5⭐️ Uden diskussion

Ildsjæl og saunagus
Jeg havde fornøjelsen af Thomas Frank en hel dag. Det er jo en sand fornøjelse at være i selskab med en Ildsjæl, der virkelig brænder for SaunaGus, en kæmpe inspiration. Jeg gik hjem med en ydmyghed og kæmpe nysgerrighed samt lyst til at nørde ind i dette spændende univers. Fantastisk, med et kursus i grundviden og jeg derfra kan bygge mit eget saunagus. Kæmpe tak til Thomas for at brænde så meget for saunagus, en sand fornøjelse. Samt for altid komme med et hurtig svar.

Claus – Nivå Pingvinerne
Stor tak til dig Thomas for super kompetent undervisning, masser af spændende inspiration og for din rare og begejstrende måde at dele din passion med os på 👏👍

Vi føler os helt trygge ved at starte gus op i vores flotte nye sauna efter kurset med dig


Thomas er passioneret gusmester og brænder for at dele viden om saunagus.


“Helt igennem et godt kursus med vidensdeling i topklasse”

Engageret, nærværende og informativ kursusledere.


Alt til den ypperste saunaoplevelse

Både saunagusmester kurset med Thomas Frank og produkterne fra Gusmester.dk er helt fantastiske.
Her er der fokus på udsøgt service og passioneret lidenskab for den ypperste oplevelse af hvad saunaen har at give os.
Thomas gav os et helt nyt fundament i vores liv som saunagusmester, som vi nu kan glæde mange andre med.

Stemningsbilleder fra gusmester kurser

Hvad er en Gusmester?

En gusmester er en person der facilitere et saunagus, typisk i en finsk sauna. Men æteriske olier, musik, en fortælling og varmeopbygning med vanddamp.

Hvordan bliver man gusmester?

Gusmester er ikke en beskyttet titel, så du kan kalde dig gusmester så snart du hælder vand og æteriske olier på saunaovenen. Dog anbefaler vi at tage en eller flere gusmester kurser for at lære om sikkerhed, æteriske olier, fordeling af damp og dufte og ikke mindst opbygning af et saunagus.

 

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0