Tilbud

Laurbær æterisk olie

INCI: Laurus Nobilis Oil.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blade fra Laurus Nobilis.

kr. 79.00kr. 749.00 inkl. moms

Laurbær æterisk olie – 10 ml.
Laurbær æterisk olie – 100 ml.

Beskrivelse

LAURBÆR OLIE

NOTE: Mellem

INCI: Laurus Nobilis Oil.

Anvendelse: Duftlamper, saunagus, massageolier/creme, badeolier og badesalte m.m.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blade fra Laurus Nobilis.

Olien har et naturligt indhold af: Linalool, eugenol, limonene, Citronellol

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Produktet er i sin rene form faremærket:

Yderligere information

Mængde

10 ml., 100 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Laurbær æterisk olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Laurbær æterisk olie

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0