Tilbud

Salvie hvid æterisk olie

INCI: Salvia Apiana Oil.

Virker opkvikkende, regenererende, antiseptisk, sammentrækkende og svedhæmmende.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blade fra Salvia apiana.

kr. 499.00 inkl. moms

På lager

Beskrivelse

INCI: Salvia Apiana Oil.

Anvendelse: Duftlamper, saunagus, massageolier/creme, badeolier og badesalte m.m. Virker opkvikkende, regenererende, antiseptisk, sammentrækkende og svedhæmmende. Velegnet til fedtet, uren og moden hud.

Anvendes aldrig ufortyndet på huden.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blade fra Salvia apiana.

Olien har et naturligt indhold af: Limonene og linalool.

Anvendes ikke under amningen.

Yderligere information

Mængde

10 ml., 100 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salvie hvid æterisk olie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Salvie hvid æterisk olie

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0