Home Events - Gusmester.dk Sjælland De Fire Årstider – Sommer

De Fire Årstider – Sommer

Det Danske Saunaselskab er glade for at annoncere det kommende “De Fire Årstider – Sommer” event, der finder sted den 22. august 2023 i Vestbad, Brøndby. Eventet vil blive ledet af vores erfarne gusmestre Lay Pang Ong, Bo Them-Nautrup og Carsten Kaas, der vil sikre, at du får en uforglemmelig og afslappende oplevelse.

Vores “De Fire Årstider” serie fortsætter med “Sommer” temaet, hvor saunaoplevelsen vil være tilpasset sommerens varme og energi. Deltagere kan se frem til en unik og berigende oplevelse, der omfavner sommerens essens.

Prisen for deltagelse er 125 DKK for privat og husstandsmedlemmer af Det Danske Saunaselskab, og 250 DKK for ikke-medlemmer. Hvis du endnu ikke er medlem, er du velkommen til at tilmelde dig på vores hjemmeside og få adgang til alle kommende events og medlemsfordele. Tilmeld dig på følgende link: https://saunaselskab.dk/indmeldelse/

På dagen skal du medbringe badetøj, et håndklæde til at sidde på, der dækker hele kroppen i saunaen, et badehåndklæde og selvfølgelig godt humør.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser tilgængelige, så vi opfordrer dig til at booke dine billetter i god tid for at sikre din plads ved arrangementet.

Vi ser frem til at give dig en uforglemmelig sommersaunaoplevelse!

Med venlig hilsen,
Det Danske Saunaselskab

The event is finished.

Tags:

Date

22 aug 2023
Expired!

Time

Dørene åbner kl. 18.00
18:15 - 20:30

Pris

kr. 125

Mere info

Read More

By

Brøndby

Sted

Vestbad Brøndby
Nykær 26, 2605 Brøndby
Landsdel

Arrangør

Det Danske Saunaselskab

Trustpilot

Søg…

Udvalgte vare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0