Home Events - Gusmester.dk København Sjælland Charlottenlund – morgengus onsdag kl. 7.00

Charlottenlund – morgengus onsdag kl. 7.00

Vi har fået flere henvendelser fra trofaste kunder, der gerne vil sommerguses, så vi har besluttet at åbne op for nogle enkelte morgen og aftengus i løbet af sommermånederne.

Hvis du vil med til vores første sommermorgen gus, så er det på onsdag kl. 7. Mødetiden er kl. 0645 ved saunaen, så du har tid til omklædning, og et havdyp inden vi starter gusen kl. 7

Tilmelding sker ved, at sende en besked via “Besked” her på Facebooksiden eller sende en SMS til 81610498. Hvis der er plads bekræfter vi din booking og anviser, hvordan betalingen, på 200,- kr pr. person, skal ske.

Gusen laves af Zoe, og varer ca. 1 time og 30 minutter. Den består af tre runder med forskellige dufttemaer og afslappende musik. Vi indleder gusen med et ingefærshot. I pauserne laver vi fælles åndedrætsøvelser i vandet for at styrke immunforsvaret og kredsløbet. Til sidst får du tilbudt en lækker saltscrub bestående af mandelolie, salt og velduftende æteriske olier. Under gusen er der frugt, nødder og the. Vi glæder os til at guse dig/jer i TwinSpirits dejlige sauna med udsigt over Øresund.

Ved aflysning senere end 24t før gusen starter refunderes pengene, hvis der er venteliste og pladsen bliver solgt.

The event is finished.

Date

14 jun 2023
Expired!

Time

07:00 - 08:30

Pris

kr. 200

Sted

Wellness-Saunagus
Charlottenlund Strandpark, 2920 Charlottenlund

Arrangør

Wellness-Saunagus
Phone
81610498
Email
wellness.saunagus@gmail.dk
Website
https://www.facebook.com/wellnesssaunagus

Trustpilot

Søg…

Udvalgte vare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0