Home Events - Gusmester.dk SaunaGus Kuraften – Midsommer Gus

SaunaGus Kuraften – Midsommer Gus

Lystrup Svømning inviterer til SaunaGus Kuraften.

SaunaGus er afslappende, beroligende, livsgivende og giver dig fornyet energi – det hele skabes af gusmesterens valg af dufte, musik og lys. Under en SaunaGus hælder gusmesteren vand og æteriske olier på saunaovnen for at skabe duft og aroma i saunaen, som har forskellige kvaliteter. Gusmesteren fordeler damp og varm luft i saunarummet ved at vifte og svinge med håndklæder for at skabe behagelige varme vindstød. SaunaGus er den perfekte måde at få den optimale oplevelse ud af vores saunaer og gusmester bestræber sig på altid at give dig den bedst mulige gus-oplevelse.

Det vil altid være en uddannet Gusmester, som står for SaunaGus i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter. Lyset er dæmpet, så der er tid til at komme helt ned i gear, og få sig en ægte sanseoplevelse for både krop og sind.

Her får du en vaskeægte sanseoplevelse for krop og sjæl til at starte det nye år.

Vores dygtige gusmester vælger de æteriske olier, og står klar med håndklæderne til at sprede varme og dufte i vores saunaer. Vi har denne aften to forskellige gusmestre, som hver laver 4 gus.

Du skal ved tilmelding vælge 3 gus som du ønsker at deltage i og så vil det være først til mølle på selve aftenen, hvis du ønsker at deltage i 4 gus. Udover min. 3 gus vil der være adgang til vores varmtvandsbassin, spabad og koldvandsspand, ligesom du også kan nyde frisk frugt, nødder, isvand og andet sødt i pauserne mellem hvert gus.

SaunaGus holdes i begge vores saunaer, som har hvert deres udtryk. Gusmestrene vil lave varierende gus, som præges af forskellige æstetiske olier og fortællinger til at skabe en unik stemning ved hvert gus.

* Wellnesssauna: Saunaens udtrykker velvære og hygge med to saltstensvægge indeholdt LED lys som baggrund, hvor saunaen kan have et forskelligt indtryk alt efter hvilket farve lys, som Gusmesteren vælger at bruge

* Vildmarkssauna: Saunaen giver dig et indtryk af at være inde i en hytte med bjælker i loftet, planker på væggen samt små lys i loftet. Saunaens ene dør går ud mod vores terrassen, hvor du kan bruse dig udendørs eller sidde på en bænk på træterrassen og nyde stilheden. Hvis vejret er til det, har vi et bord uden for saunaen, hvor vi tænder ild i et ildsted, så der skabes noget hygge på terrassen.

Der vil være 4 gus i hver sauna, som du kan vælge imellem:

* Kl. 19.15 Gus wellnesssauna Gus Vildmarkssauna

* Kl. 20.00 Gus wellnesssauna Gus Vildmarkssauna

* Kl. 20.45 Gus wellnesssauna Gus Vildmarkssauna

* Kl. 21.30 Gus wellnesssauna Gus Vildmarkssauna

Husk badetøj, håndklæde og evt. badekåbe til når du er udenfor.

The event is finished.

Date

22 jun 2023
Expired!

Time

18:45 - 22:00

Pris

kr. 270

Mere info

Read More

Trustpilot

Søg…

Udvalgte vare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0