Home Events - Gusmester.dk Sjælland Saunagus til Stafet For Livet i Gribskov/Ramløse.

Saunagus til Stafet For Livet i Gribskov/Ramløse.

Vi samler penge ind til kampen mod kræft. Gusmester Michael Busk er i år gået “all in”, lejet en mobil sauna med plads til 10 personer og som en del af 🌸🌸Gilleleje holdet🌸🌸, afholder han svedig saunagus 🥵🤓 hver time fra kl. 15.00 til kl 23.00 og igen fra kl 06.00 søndag morgen med sidste omgang morgengus kl 09.00, til den nette sum af kr. 100 pr gang.
En gang sauna gus er 2 x 12 min med en indlagt pause, hvor man kan køle sig af under vandslangen. Der vil også snacks i pausen. Ægte velvære.
Har du lyst til at høre mere eller booke din billet til en omgang sauna gus, så send en SMS til Michael på 26240349, med ønsket om tidspunkt for gus og dit navn.

Husk badetøj/saunatøj og håndklæde.

Jeg var så heldig at få hele 3 sider med En masse omtale om SaunaGUS i vores lokale blad – Ramløse Guiden . 3 sider hvor jeg fortæller min historie om at miste og om saunagus – om hvad det gør ved dig, hvordan du kan forbedre din mentale sundhed og om hvorfor det er noget du skulle prøve 😉🔥… Til Stafet for livet Gillelejeholdet🌸 den 17 og 18 juni har jeg inviteret 2 gusmestere fra Monkey Saunagus til at hjælpe mig for at give dig en fed oplevelse i en fantastisk mobil sauna fra JUST SAUNA . Hjælp mig med at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse og del det gerne i dit netværk..
❤️tak Michael Busk – Vil du høre mere om SaunaGUS og booke en plads så kontakt mig på 26240349

Jeg har siden haft fokus på, hvordan jeg kan bidrage med at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Jeg har bla. samlet ind med raslebøssen, sendt bidrag ind til Knæk Cancer og er nu med til Stafet For Livet på Gillelejeholdet for andet år, med et fantastisk initiativ om at tilbyde en dejlig afslappet saunaGUS oplevelse, og dermed indsamle flere penge til forskning og kampen mod kræft.

The event is finished.

Date

17 - 18 jun 2023
Expired!

Time

15:00 - 09:30

Pris

kr. 100

Mere info

Read More

Sted

Ramløsehallen
Kirsebærvej 21, 3200 Helsinge
Landsdel

Arrangør

Michael Busk
Phone
2624 0349

Trustpilot

Søg…

Udvalgte vare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0