Home Events - Gusmester.dk Sjælland Wellness Gus med udsigt over Øresund

Wellness Gus med udsigt over Øresund

Morten er gusmester, og du booker pladser på vores hjemmeside https://wellness-saunagus.dk/ ,hvor du også kan se generel info om vores gus, vores gusmestre, sauna, kuldetræning mv.
Gusen varer ca. 1 time og 30 minutter. Bemærk at mødetiden ved saunaen er 10-15 min før gusstart, så du har tid til omklædning og et dyp i Øresund eller et brusebad før vi starter.
Vores Wellness Gus består af tre runder med forskellige dufttemaer og afslappende musik som vores gusmestre sammensætter fra gang til gang.
Vi indleder gusen med et ingefærshot og ønsker hinanden “Go gus”. I pauserne laver vi fælles åndedrætsøvelser i vandet for at styrke vores mentale fokus, immunforsvaret og kredsløbet.
Til at slutte af på får du tilbudt en lækker saltscrub bestående af mandelolie, salt og velduftende æteriske olier. Under gusen er der frisk frugt, snacks og the. Vi glæder os til at guse dig i vores dejlige sauna med udsigt over Øresund.

The event is finished.

Trustpilot

Søg…

Udvalgte vare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0