Butchers Heat SaunaGus

☆ Butchers Heat SaunaGus ☆
Butchers Heat SaunaTruck holder SaunaGus torsdag aftener i vores stationære sauna på Margretheholmen flere gange ugentligt.
Vores SaunaGus sessions er af samlet en times varighed. Vi sørger for vand og snacks til pauserne mellem hver gus, hvor der også er tid til at hoppe en tur i bølgen.
Medbring badetøj og 2 håndklæder; ét til at sidde på inde i saunaen, som skal være stort nok til at dække under dine tæer, samt ét til at tørres med bagefter. Det kan også være dejligt at have en badekåbe og badetøfler med til pauserne. Medbring din egen vandflaske og drik rigeligt med vand både inden, under og efter sauna besøg.
Sauna og vandhopperi er på eget ansvar!
Det koster 220 kr. Hent vores nye APP BUTCHERS HEAT – Opret dig som kunde og book herfra den ønskede time.
Der kan bookes plads indtil 15 minutter før saunasession start og hvis der stadig er ledige pladser kan man også tage chancen og dukke op ved start og betale med cash el Mobilepay
PLACERING: Saunaen ligger i Margretheholms Havn, den lille havn bag bygningen ´Udsigten´ på Margretheholmen, Kbh K. Adgang via Vindmøllevej nr 9,- Kør ned af Vindmøllevej og efter ca 300 meter, kør ind på grusplads og mod fjerneste venstre hjørne her kan du komme igennem hegnet.
Vel mødt i varmen ♥
*Saunagus er aromaterapi i sauna, hvor en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme sten og svinger oliernes duft og varmen rundt i saunaen med et håndklæde, så der dannes en behagelig afslappet stemning. Butchers Heat anvender kun rene æteriske olier, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation, virker udrensende, giver fornyet energi samt et stort velvære. Til de fleste saunagus sessions er det dejligt og friskt med et havdyp mellem hver gus,- hele året rundt:)
Vi ses i varmen.

Tags:

Dato

21 sep 2023

Tid

18:00 - 21:30

Pris

kr. 220

Mere info

Læs mere

By

København
Butchers Heat

Sted

Butchers Heat
Vindmøllevej 9
Opening Hour
06.00-23.00
Hjemmeside
https://butchersheat.dk/
Landsdel
Butchers Heat

Arrangør

Butchers Heat
Telefon
21818832
Email
Vindmøllevej 9
Hjemmeside
Butchers Heat
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0