Home Events - Gusmester.dk København SAUNAGUS, YIN YOGA & JOURNALING – En forløsende dag

SAUNAGUS, YIN YOGA & JOURNALING – En forløsende dag

Du inviteres til en dag med forløsende saunagus, yin yoga og journaling. Der er fokus på at sænke tempoet, lytte til dit indre og være i nuet, så du kan gå ugen i møde med fornyet ro.

Praksisformerne i løbet af dagen, vil stimulere dine sanser, skabe jordforbindelse, og forløse anspændtheder, følelser eller andet der har brug for forløsning.

Gennem saunagus med æteriske olier kan fysiske og mentale anspændtheder slippe, og varmen kan hjælpe dig med at “komme ud af hovedet, og ned i kroppen”. I den 75 minutters lange yin yoga sekvens vil dit nervesystem blive afbalanceret, og efterlade dig dybt afslappet. Den afsluttende session med journaling er en rejse gennem dit sind, der lader dig udforske dine tanker, følelser, mål og drømme.

Jeg håber at se dig til denne forløsende oplevelse.

♡ Isabel // Calmness

 

PROGRAM:

  • kl. 12-13.30: Saunagus (inkl. snacks)

  • kl. 13.30-14.05: Bad, omklædning og pause

  • kl. 14.05-14.50: Journaling og te

  • kl. 14.50-15: Pause

  • kl. 15-16.20: Yin yoga

  • kl. 16.20-16.30: Farvel og tak for nu

SAUNAGUS/RITUAL

Saunagus med æteriske olier er en sanselig oplevelse, der lader dig vende opmærksomheden indad. Sænk farten og oplev fornyet livsenergi. Varmen kan hjælpe dig med at “komme ud af hovedet, og ned i kroppen”.Anspændtheder kan slippe, mens varmen lader dig fokusere på åndedrættet og afbalancerer dit nervesystem. Der vil være 4 runder i saunaen af ca. 12 min. varighed, hvor der vil blive serveret snacks i pauserne imellem, og være mulighed for dyp i koldvandskar eller bad i kold bruser.

YIN YOGA

Yin yoga lader dig komme helt ned i gear, ved bl.a at aktivere dit parasympatiske nervesystem, der giver dig en dyb følelse af indre ro og velvære. Der fokuseres på lange og dybdegående bindevævsstræk, i siddende eller liggende stilling af 3-10 minutters varighed. Strækkene kan løsne op for spændinger, både mentale og fysiske. Der benyttes guidede meditationer i yogaen undervejs, som støtter opbyggelsen af en meditativ tilstand, der øger kropsbevidsthed og nærvær. Alle kan være med uanset erfaring/niveau.

JOURNALING

Journaling, er at registrere dine følelser, tanker og oplevelser på regelmæssig basis. Så journaling sessionen til eventet er blot en forsmag. Praksissen kan være stressreducerende idet journaling er en sund ventil for at bearbejde følelsesmæssige udfordringer. Det kan hjælpe dig med at skabe bevidsthed om dine sande følelser, mål og drømme, hvilket fører til klarhed og ro i sindet. Svarene findes allerede indeni dig. Dit hjerte er bekendt med næste skridt. Tør du lytte?

Ved at skrive alle dine bekymringer og tanker ned, giver du slip på dem, og lader dig forbinde med din egen sandhed og intuition. Du får klarhed over hvem du er, og hvad du vil i fremtiden, så du kan leve det mest meningsfulde liv for dig.

PRIS:
675 kr.
Rabat: 575 kr. ved køb af mere end én billet

 

Anbefaling fra tidligere deltager:

“Eventet ‘Saunagus, yin yoga og journaling’ er noget alle må prøve mindst én gang om måneden. Værten Isabel, var fantastisk til at guide dig igennem. Tag din bedre halvdel med, ven/veninde eller bare dig selv. Du kommer ud derfra som en ny person”

Luanda S. 

 

The event is finished.

Tags:

Date

27 aug 2023
Expired!

Time

12:00 - 16:30

Pris

kr. 575

Mere info

Read More

By

København

Sted

RÔRT
Vermundsgade 13, 2100 København Ø
Landsdel

Arrangør

Calmness
Calmness
Phone
26717224
Email
engelisabel@gmail.com
Website
Calmness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0