Home Events - Gusmester.dk København SAUNAGUS, YIN YOGA & YOGA NIDRA – En beroligende dag

SAUNAGUS, YIN YOGA & YOGA NIDRA – En beroligende dag

Du inviteres til en dag med beroligende saunagus, yin yoga og yoga nidra. Der er fokus på at sænke tempoet og lade krop og sind geare ned, så du kan gå uden i møde med fornyet ro.

Praksisformerne i løbet af dagen, er nøje udvalgt til at stimulere dine sanser og dit sind, samt forløse anspændtheder.

Gennem 90 minutters saunagus med æteriske olier kan fysiske og mentale anspændtheder slippe, og varmen kan hjælpe dig med at “komme ud af hovedet, og ned i kroppen”. I den 90 minutters lange yin yoga sekvens, fokuseres der på blide asanas (stillinger), der vil efterlade dit nervesystem afbalanceret. I den afsluttende yoga nidra, guides du ind i en meditativ tilstand, hvor du kan høre dine inderste tanker, følelser og ønsker, der før var gemt i din underbevidsthed.

Jeg håber at se dig, til denne beroligende dag.

♡ Isabel

PROGRAM

  • kl. 10-11.30: Saunagus (inkl. snacks)

  • kl. 11.30-12.15: Bad, omklædning og pause

  • kl. 12.15-13.45: Yin yoga

  • kl. 13.45-13.50 Pause

  • kl. 13.50-14.20: Yoga nidra

  • kl. 14.20-14.30: Farvel og tak for nu

SAUNAGUS/RITUAL

Saunagus med æteriske olier er en sanselig oplevelse, der lader dig vende opmærksomheden indad. Sænk farten og oplev fornyet livsenergi. Varmen kan hjælpe dig med at “komme ud af hovedet, og ned i kroppen”.Anspændtheder kan slippe, mens varmen lader dig fokusere på åndedrættet og afbalancerer dit nervesystem. Der vil være 4 runder i saunaen af ca. 12 min. varighed, hvor der vil blive serveret snacks i pauserne imellem, og være mulighed for dyp i koldvandskar eller bad i kold bruser.

YIN YOGA

Yin yoga lader dig komme helt ned i gear, ved bl.a at aktivere dit parasympatiske nervesystem, der giver dig en dyb følelse af indre ro og velvære. Der fokuseres på lange og dybdegående bindevævsstræk, i siddende eller liggende stilling af 3-10 minutters varighed. Strækkene kan løsne op for spændinger, både mentale og fysiske. Der benyttes guidede meditationer i yogaen undervejs, som støtter opbyggelsen af en meditativ tilstand, der øger kropsbevidsthed og nærvær. Alle kan være med uanset erfaring/niveau.

YOGA NIDRA

Yoga nidra betyder ‘Yogiens søvn’. Det er en dybt afstressende teknik, hvor du guides ind i en meditativ tilstand, der kan lade dig opnå dyb ro, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Yoga nidra praksis er helbredende, idet den beroliger nervesystemet, og efterlader kroppen afspændt og sindet afslappet, samtidig med at din krop restitueres svarende til 2-4 timers søvn.

Pris: 575kr. ved køb af min. 2 billetter, ellers 675kr.

The event is finished.

Tags:

Date

16 sep 2023
Expired!

Time

10:00 - 14:30

Pris

kr. 575

Mere info

Read More

By

København

Sted

RÔRT
Vermundsgade 13, 2100 København Ø
Landsdel

Arrangør

Calmness
Calmness
Phone
26717224
Email
engelisabel@gmail.com
Website
Calmness

Trustpilot

Søg…

Udvalgte vare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0