Home Events - Gusmester.dk København Sjælland SAUNARITUAL – en unik saunaoplevelse

SAUNARITUAL – en unik saunaoplevelse

Du inviteres til en sanselig aften med saunaritual og evt. dyp i koldtvandskar (eller kold bruser). Saunaritual med æteriske olier er en sanselig oplevelse, der lader dig komme ud af hovedet, og ned i kroppen. Anspændtheder kan slippe, mens varmen lader dig fokusere på åndedrættet og afbalancerer dit nervesystem. Sænk farten og oplev fornyet livsenergi.

Der vil være 3 gus-sessioner à ca. 12 minutters varighed, med pause mellem hver gus. I pauserne vil der blive serveret snacks (typisk én frugt, chips/nødder og chokolade). Der vil være mulighed for nedkøling udendørs, i koldtvandskar eller kold bruser. Varighed 1 time.

I saunaens varme inviteres du til at synge med på et par korte sange – dette giver livsglæde og lader dig mærke nærværet, igennem det varme fællesskab. I saunaritualet bruges der udover æteriske olier og svingteknikker/vifte, indimellem te/urter, samt mantraer, digte/citater, info om olierne, saunakvaste og bodyscrub, mm. Der bruges desuden musik under gusen. Min tilgang er uhøjtidelig og jordnær.

PRIS:

Earlybird pris: 200 kr. ved køb senest d. 23.09.23

Rabat pris: 200 kr. ved køb af min. 2 billetter

Standard pris: 250 kr.

Tags:

Dato

23 okt 2023

Tid

17:30 - 18:45

Pris

kr. 200

Mere info

Læs mere

Sted

RÔRT
Vermundsgade 13, 2100 København Ø
Calmness

Arrangør

Calmness
Telefon
26717224
Email
engelisabel@gmail.com
Hjemmeside
Calmness
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0